dinsdag 25 september 2012

Paper RosesJullie zagen ze gisteren al. Deze prachtige rozen ik was gelijk verliefd toen ik ze zag op internet. Ze zijn super gemakkelijk zelf te maken. Ja je kunt ze zelf maken!!! Ze zijn gemaakt van koffiefilters. Hier bij Martha vindt je het basis patroon. Maar ik gebruikte zelf deze instructie op you tube Mommy Blog  met ducktape. Het werkt echt super.


8 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,

  Wat ontzettend leuk dat je een blog bent begonnen! Je bent altijd mijn grote creatieve inspiratiebron, dus ik ga je blog goed in de smieze houden! Heel veel succes en natuurlijk inspiratie toegewenst!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn inderdaad super makkelijk te maken en zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies, kreeg je blog adres van Mirian. Ziet er mooi uit en, waar haal je de tijd vandaan? Groetjes, Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh niet van echt te onderscheiden!Ik heb eens ooit een boekje van paper roses besteld maar daar staat het veel bewerkelijker in als hier bij jou link!Ik heb wel eens via (Pinterest gespot) bloemen gemaakt met voeringstof,de randen wegsmelten voorzichtig boven een theelichtje,echt ook zo mooi en gaaf en bijna niet van een echte pioenroos te onderscheiden,misschien ook iets voor jou...crea bea!ha,ha....de link ernaar staat hier in dit blogbericht van me

  http://mijneigenplekkie.blogspot.nl/2012/07/pioenroos-gemaaktniet-van-echt-te.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! This is gorgeous! I can hardly believe they are made of paper. Thank you for the link... I saved the pattern. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi! Stopping by from Annemarie's link party. These roses are beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen