Het deeg eerst even in de koelkast, dan is het steviger. De stempel voor het afdrukken steeds opnieuw even in de bloem en teveel afkloppen. Dan lukt het prima. Succes ermee!
je kan de stempels altijd nog gebruiken voor de post :-) gekkigheid je koekjes zien er TE lekker uit hmmm
Beetje cacao poeder gebruiken na het stempelen
De koekjes na afkoelen bekleden met een laagje rolfondant. En daar dan de stempel indrukken ;)
Ohhh wat een mooie deken daar op de bank
Je rolt het deeg als een balletje en drukt dan met de stempel het koekje plat.Gegarandeerd een mooie afdruk!
Het deeg eerst even in de koelkast, dan is het steviger. De stempel voor het afdrukken steeds opnieuw even in de bloem en teveel afkloppen. Dan lukt het prima. Succes ermee!
BeantwoordenVerwijderenje kan de stempels altijd nog gebruiken voor de post :-) gekkigheid je koekjes zien er TE lekker uit hmmm
BeantwoordenVerwijderenBeetje cacao poeder gebruiken na het stempelen
BeantwoordenVerwijderenDe koekjes na afkoelen bekleden met een laagje rolfondant. En daar dan de stempel indrukken ;)
BeantwoordenVerwijderenOhhh wat een mooie deken daar op de bank
BeantwoordenVerwijderenJe rolt het deeg als een balletje en drukt dan met de stempel het koekje plat.
BeantwoordenVerwijderenGegarandeerd een mooie afdruk!