woensdag 16 oktober 2013

koekstempels




Voor het bakken zag je de tekst nog duidelijk.
.....maar de smaak is er niet minder om.
Dus als iemand een tip heeft
 voor een receptje waar je de tekst na het bakken nog wel kan lezen, graag.
Want ze zijn heel leuk die stempels.





6 opmerkingen:

  1. Het deeg eerst even in de koelkast, dan is het steviger. De stempel voor het afdrukken steeds opnieuw even in de bloem en teveel afkloppen. Dan lukt het prima. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je kan de stempels altijd nog gebruiken voor de post :-) gekkigheid je koekjes zien er TE lekker uit hmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beetje cacao poeder gebruiken na het stempelen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De koekjes na afkoelen bekleden met een laagje rolfondant. En daar dan de stempel indrukken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh wat een mooie deken daar op de bank

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je rolt het deeg als een balletje en drukt dan met de stempel het koekje plat.
    Gegarandeerd een mooie afdruk!

    BeantwoordenVerwijderen